Du är här: Start/Start/Nyheter/Nu har du chansen att vara med och påverka framtidens äldreomsorg

Nu har du chansen att vara med och påverka framtidens äldreomsorg

Äldreomsorgsplanen ska beskriva äldreomsorgens utmaningar och strategier för att möta dessa de kommande tio åren. Nu kan du vara med och påverka framtidens äldreomsorg!

Från och med 7 april och fram till 31 maj är förslaget på äldreomsorgsplan för Mörbylånga kommun ute på remiss. Under remisstiden har medborgare, organisationer och myndigheter möjlighet att lämna synpunkter på förslaget.

Du kan lämna dina synpunkter via e-post eller brev. Synpunkterna ska lämnas skriftligen, ange även ditt namn och din fastighetsbeteckning. Dina synpunkter ska vara Mörbylånga kommun tillhanda senast 31 maj 2021.

E-post: social.administration@morbylanga.se

Postadress: Mörbylånga kommun, Social omsorg, 386 80 Mörbylånga

Synpunkter diarieförs

Inkomna synpunkter diarieförs och blir en allmän handling, som efter sekretessprövning kan komma att lämnas ut på begäran.

Efter att äldreomsorgsplanen har varit ute på remiss ska den beslutas av socialnämnd, kommunstyrelsen och slutligen kommunfullmäktige.

Digitalt remissmöte

Under remisstiden bjuder vi in till ett digitalt remissmöte den 27 april kl. 17.00 via plattformen Microsoft Teams. Då svarar ansvariga tjänstepersoner och politiker på frågor gällande förslaget på äldreomsorgsplanen. Det kommer också finnas möjlighet att chatta och ställa frågor skriftligt till ansvariga tjänstepersoner och politiker.

Anmälan

Du anmäler dig till remissmötet via formuläret här. Efter att vi mottagit din anmälan kommer du att få en länk till mötet skickad till dig via e-post. Har du anmält dig men inte fått någon länk? Kontakta social.administration@morbylanga.se.

Det går även bra att anmäla sig till det digitala remissmötet via telefon: 0485-470 89.

Sidan uppdaterad 9 april 2021 Kommentera sidan