Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Starta och driva företag/Företagsutveckling - RINK

Företagsutveckling - RINK

Nu finns möjligheten för dig som driver företag på södra Öland att ta del av en etablerad inkubatorprocess som hjälper dig att utvecklas och förberedas för tillväxt. Att testa om Inkubatorn är något för ditt företag är kostnadsfritt. Inom projektet RINK finns också möjlighet att mot endast en symbolisk kostnad få ta del av utbudet av tjänster Kalmar Science Park tillhandahåller. 

Inkubatorn är en inspirerande miljö där du får rådgivning och stöd för att utveckla företagets affärsidé, mål och strategier och du förbereds för att kunna bli ett skalbart växande företag. Du får stöd av erfarna affärsutvecklare, experter och har tillgång till företagsnätverk och kontaktvägar till finansiärer.

Inriktning för dig som vill göra digitala affärer
Inom inkubatorn finns även en särskild riktad affärsutveckling för företag med affärsidéer inom e-tjänster och digitala marknader. Här ges föreläsningar och möjlighet till utveckling i grupp. Även här får du stöd av affärsutvecklare och experter.

Satsningen är ett samarbete mellan flera kommuner i länet och Kalmar Science Parks etablerade inkubator. Den riktar sig framförallt till dig med ambitioner att växa, som vill utvecklas och som har ett innovativt erbjudande. 

Välkommen att kontakta oss eller Kalmar Science Park om du vill veta mer.

Sidan uppdaterad 12 augusti 2019 Kommentera sidan