Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Information till Leverantörer och Kunder/Kund hos Mörbylånga kommun

Kund hos Mörbylånga kommun

Ta emot e-faktura från Mörbylånga kommun

Om du är ansluten till en internetbank kan du få dina fakturor från Mörbylånga kommun som e-faktura. Det innebär att du inte får någon pappersfaktura utan fakturan skickas elektroniskt till din internetbank.

Inbetalningar till kommunens bankgironummer

När du gör en betalning till kommunens bankgiro ska OCR numret anges som fakturareferens.

Bankgiro 5253-0326 används för vatten, avlopp och fjärrvärme. Det ska alltid vara 9 siffror och detta OCR- nummer börjar alltid med en sjua (7).

Bankgiro 5432-6822 används för övriga tjänster som barnomsorg, äldreomsorg, bygg och miljöärenden samt lokalhyror.

Anmäl dig via din internetbank

Du gör anmälan via din Internetbank. Sök efter Mörbylånga kommun och följ internetbankens anvisningar. Observera att Mörbylånga kommun har två olika kundregister, ett för vatten, avlopp och fjärrvärme och ett för övriga tjänster. Är du kund inom båda områdena måste du anmäla dig till båda.

När du anmäler dig till e-faktura för vatten, avlopp och fjärrvärme ska du ange ditt namn och kundnummer. Det är viktigt att både namn och kundnummer anges på samma sätt som på din pappersfaktura.

Avanmälan eller byte av bank

Om du inte längre vill ha e-faktura från Mörbylånga kommun avanmäler du tjänsten hos din internetbank. Om du byter bank måste du anmäla dig på nytt hos din nya internetbank.

Kombinera e-faktura med autogiro

Vill du kombinera din e-faktura med autogiro kan du antigen anmäla dig i Internetbanken eller kontakta den handläggare som står angiven på fakturan. I de flesta Internetbanker går det också att kombinera e-faktura med en automatisk betalningsfunktion.

E-faktura direkt till företagets ekonomisystem

Om ni vill ha e-faktura skickad direkt till ert ekonomisystem i SVE-faktura-formatet kontaktar ni ekonomiavdelningen via e-post: e-faktura@morbylanga.se.

Sidan uppdaterad 22 juli 2019 Kommentera sidan