Du är här: Start/Kommun & Politik/Press och kommunikation/Pressmeddelanden/Invigning av nya badhytter i Färjestadens hamn. Välkommen!

Invigning av nya badhytter i Färjestadens hamn. Välkommen!

PRESSMEDDELANDE Det började med ett medborgarförslag om badhytter. Onsdagen den 25 maj kl 13.00 är det dags för invigning av de nya fina badhytterna och badbryggan i Färjestadens hamn. Sol, bandklippning, ballonger och förfriskningar utlovas.

Det blir kanske inte världens varmaste badväder just nu på onsdag när de nya fina badhytterna i Färjestadens hamn invigs.

Men det kommer inte stoppa de hurtiga medborgarna som från början la ett förslag om att det behövdes badhytter i Färjestadens hamn. På invigningen på onsdag klipper de både band och hoppar i plurret.

När värmen sedan drar in över vår vackra ö kommer badhytterna och badbryggan i Färjestadens hamn vara betydligt mer tätbefolkade.

Bygget av dessa badhytter är en del av Mörbylånga kommuns projekt "Snyggt och tryggt". I samband med invigningen berättar kommunens hållbarhetsstrateg Linn Bergsten Ahrens mer om "Snyggt och Tryggt".

– Att ha det fint och snyggt omkring sig hör ihop med att få det tryggt. Därför arbetar vi i hela kommunen med att snygga upp platser som i dag kan bli både trevligare och mer tillgängliga. Att bygga badhytter för badälskare är ett exempel på hur vi arbetar med Snyggt och tryggt, säger Linn Bergsten Ahrens.

Välkommen till invigningen av de nya badhytterna i Färjestadens hamn!
Onsdag den 25 maj kl 13.00

För mer information och frågor

Linn Bergsten Ahrens
Hållbarhetsstrateg, i Mörbylånga kommun
Tel 0485-478 95 eller linn.bergstenahrens@morbylanga.se

Sidan uppdaterad 23 maj 2022 Kommentera sidan