Du är här: Start/Kommun & Politik/Press och kommunikation/Pressmeddelanden/ Servicechef till kommunen blir Niclas Beermann

Servicechef till kommunen blir Niclas Beermann

PRESSMEDDELANDE: Nu är det klart att Niclas Beermann som arbetade i kommunen mellan 2013-2017 återvänder för att axla den nya rollen som servicechef.

Niclas Beermann börjar sin tjänst den 1 augusti. Den nya rollen innebär att leda arbetet med VA/fjärrvärme, gator och service, kost, fordon och fastighetssamordning. Hela serviceverksamheten ska bestå av närmare 90 medarbetare.

På frågan om varför Niclas väljer att återvända till Mörbylånga kommun svarar han:

- Det är först och främst ett intressant uppdrag och tjänst. Jag har saknat att arbeta med VA-biten och det ska bli så kul att arbeta med det igen. Och att få jobba i sin egen kommun. Den ökade livskvalité det ger att få arbeta så pass nära att jag kan cykla till jobbet är också ett skäl.

I stark konkurrens har Niclas Beermann erbjudits och tackat ja till tjänsten som Servicechef. Niclas kommer närmast från ett uppdrag som teknisk chef i Emmaboda kommun, men arbetade i vår kommun under åren 2013 - 2017.

- Jag är tacksam över att vi lyckats rekrytera en så pass erfaren och kompetent ledare som Niclas, säger Ann Willsund, kommundirektör i Mörbylånga kommun. Vi står inför stora utmaningar och det kommer att behövas mod, kraft och nytänkande för att tillsammans med kompetenta medarbetare landa våra målsättningar. Niclas har den erfarenhet som krävs för att leda dessa viktiga verksamheter in i framtiden och att dessutom få en hemvändare känns bra. Vi hälsar Niclas välkommen tillbaka!

Foto: Extrakt

För mer information och frågor

Ann Willsund, Kommundirektör, Mörbylånga kommun
0485-470 11 eller ann.willsund@morbylanga.se

Sidan uppdaterad 13 mars 2023 Kommentera sidan