Du är här: Start/Barn & Utbildning/Vuxenutbildning

Kommunal vuxenutbildning

Kunskapsnavet

Kunskapsnavet samordnar Kommunal vuxenutbildning för Kalmar, Torsås och Mörbylånga kommun. Vid Kunskapsnavet får du vägledning och information om utbildning inom hela vuxenutbildningen.

Vägledningssamtal och studieplan

Om du är intresserad av en utbildning bokar du ett vägledningssamtal med en studie- och yrkesvägledare. Under samtalet kan vi tillsammans lägga upp en studieplan, eller komma fram till vilket yrke och vilken utbildning som kan passa just dig. För att underlätta samtalet behöver du ha med dina betyg.

Kontakta Kunskapsnavet

Kunskapsnavet Kalmar-Mörbylånga-Torsås har sitt kontor på Trädgårdsgatan 18 i Kalmar. Vi finnas även på plats i Mörbylånga hos Arbetslivscentrum (Fiskaregatan 4, Mörbylånga) första måndagen varje månad.

Vill du boka en tid kan du kontakta Tina Foleby Tina.Foleby@kalmar.se

Hitta nästa kursstart och ansök till en av våra utbildningar.

Svenska för invandrare (SFI)

Kommunen erbjuder utbildning i svenska för invandrare (SFI) som bedrivs i Kalmar. Läs mer om svenska för invandrare (SFI).

Lärcentrum i Mörbylånga

På lärcentrum kan du som vuxenelev få tillgång till en studieplats när du studerar inom vuxenutbildningen. Det kan handla om att du vill studera på egen hand utifrån uppgifter som du har när du läser kurs eller yrkesutbildning. Det kan också handla om att du vill träffa en lärcentrumpedagog som du kan bolla studiefrågor med och som kan ge dig stöd i studier. Det finns även möjlighet till stöd av specialpedagog. Studie- och yrkesvägledare finns på plats första måndagen i varje månad.

Öppettider

Måndag kl. 13-16
Tisdag kl. 08-12
Onsdag kl. 13-16
Torsdag kl. 08-12

Adress: Vi finns på Markgatan 7 i Mörbylånga
Kontakt: Marie Svensson, 0485-479 24, marie.svensson@morbylanga.se

Sidan uppdaterad 9 augusti 2022 Kommentera sidan